BUSEXPO 2019

A BUSEXPO elnevezésű országos szakkiállítás idén már hetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a szakma iránt érdeklődők számára. A rendezvény az eltelt hét évben óriási fejlődésen ment keresztül. A kiállítási terület nagyságának, a kiállítók számának valamint a látogatók számának jelentős emelkedése mind a rendezvény sikerességét és létjogosultságát bizonyítják. 

busexpo fentről Busexpo számokban

A 2019. május 08-án, Zsámbékon megrendezett kiállításon több mint 50 kiállító (autóbuszgyártó, - forgalmazó, valamint ágazati szolgáltató) vett részt. A rendezvényen kiállított járművek között láthattunk retro járműveket, de megjelentek, és akár egy próbakör alkalmával, működés közben is kipróbálhattuk a jövő elektromos buszait.

A BUSEXPO részeként, társrendezvényként, rendezték meg a 25. Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciát. A konferencia főbb témái voltak: az autóbusz szektort érintő uniós előírások, az iskolabusz projekt, illetve a turistabuszok parkoltatási problémája a fővárosban.

A Protruck Kft., mint minden évben, idén is kiállítóként volt jelen a rendezvényen. Kifejezetten erre az alkalomra érkezett Zsámbékra a ZF újonnan átalakított bemutató kamionja. A kamion belsejében kiállított ZF sebességváltók között újdonságként jelent meg a TraXon sebességváltó. A már korábban is bemutatott As-Tronic Lite és Ecolife sebességváltókat szintén életnagyságban megtekinthették meg az érdeklődő látogatók. A Protruck Kft. szervize és szakemberei mindhárom termék szervizszolgáltatására felkészültek.  

P5080544

     As-Tronic Lite ZF hatfokozatú automatizált sebességváltó

P5080545

     TraXon ZF tizenkétfokozatú automatizált sebességváltó

 

P5080547

EcoLife ZF 6-fokozatú automata sebességváltó

 

P5080552-jav Találkozzunk jövőre is a BUSEXPO-n!