VI. VOLÁN FOCI TORNA ÉS CSALÁDI NAP

Eltelt egy év, és 2019. szeptember 28-án ismét megrendezésre került a mátyásföldi Ikarus BSE sporttelepen a közlekedési központok kispályás focibajnoksága. A tornára benevezett valamennyi közlekedési központ válogatottja, valamint önálló csapattal Debrecen és Miskolc is. 

vi_-volan-egyesules-foci-torna-es-csaladi-nap

A mostani rendezvény mérföldkövet jelent a torna történetében, hiszen 2019. október 1-től megkezdődik a közlekedési központok átalakulása, amely során a VOLÁNBUSZ lesz a hat közlekedési központ jogutódja.

volan-csaladi-nap-tamogatok_2

volan-focicsapatok_2

  

A Protruck Kft. idén is részt vett az eseményen, mint a rendezvény egyik támogatója.

Focitorna 1

Focitorna 2

Focitorna 3

Protruck támogató

A nap folyamán összesen 21 csapat mérkőzött meg egymással. Az idei torna győztese a szegedi csapat lett, mely 2:0-ra győzte le a békéscsabaiak válogatottját.

Gratulálunk Szeged!

 

Míg a focisták a pályán versengtek, családtagjaik, barátaik és a munkatársaik érdekes programokon vehettek részt, pl. főzőversenyen, koncerteken, a gyerekek ugrálóvárakban szórakozhattak, és megcsodálhatták a múltidéző retro autóbuszokat.

Volán családi nap 2019

 

Szintén szeptember 28-án rendezték a közlekedési szektorhoz kapcsolódó intézmények és vállalkozások részvételével a VII. Infrastruktúra Kupát és Családi Napot, valamint a NIF Kupát, amelyre a nap fő eseményét támogató együttműködő partnerek intézményi „válogatottjai” nevezhettek be.

Gratulálunk a nyerteseknek!