Platinum Excellence - Helyünk van Magyarország legjobbjai között!

Nagy megtiszteltetés számunkra, és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Bisnode Magyarország Kft. objektív cégminősítése alapján cégünk Magyarország legjobbjai között szerepel!

Európa vezető cégminősítő vállalata folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja a vállalkozások pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát, immáron 1908 óta. Ezen szempontok alapján a Protruck Kft. megkapta a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek mindössze 0,5%-a rendelkezik! 

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, és fontos számunkra, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

Bisnode-Protruck Kft. tanúsítás magyar
Bisnode-Protruck Kft. tanúsítás angol